|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

O profesoară din Vâlcea în topul celei de a treia ediție a Ligii Profesorilor Excepționali 

RjRLinxAt2L_2O

Primii clasați în cadrul celei de a treia ediții a campaniei Liga profesorilor excepționali sunt: Alina Cristina Cocoș, profesoară de geografie la Colegiul Național Mihai Viteazu din București, Maria Iuliana Buleteanu, învățătoare la Liceul George Țărnea, Băbeni, Vâlcea și Cristina Rusu, profesoară de geografie la Colegiul Tehnic Infoel din Bistrița. Premiile celei de-a treia ediții constau în trei burse de  merit, de 30.000 de lei, 20.000 de lei și 10.000 de lei, pe durata unui an educațional, pentru primele trei locuri.

Ocupantul locului patru, Costică Costan, profesor de fizică la Colegiul Național Ștefan cel Mare, Suceava, va pleca într-o tabără educațională la o universitate de prestigiu din Europa. Următorii premianți vor fi răsplătiți cu câte un laptop. Totodată, toți ocupanții primelor zece locuri vor mai primi diverse premii, între care și materiale de specialitate și educaționale sau enciclopedii.

În continuare, clasamentul profesorilor excepționali arată astfel: pe locul al cincilea, se află Ana-Maria Bostan, profesoară de  limba engleză la  Școala Gimnazială C-tin Platon, Bacău. Pe locul al șaselea – Zsolt Szabo, profesor de limba română/engleză la Colegiul Tehnic Batthyany Ignac, Gheorgheni, Harghita.

Pe locul al saptelea – Ana-Luiza Boboc, profesoară de limba română la Școala Gimnazială Cozmești, Com. Stolniceni, Iași. Pe locul al optulea: Daniela Tufeanu, învățătoare la Școala Gimnazială Matei Basarab, Pitești. Pe locul al noualea: Diana Cristina Bejan, profesoară de fizică la Colegiul Național de Informatică, Piatra-Neamț și, pe locul al zecelea, Anița Luncan profesoară de  chimie la Colegiul Național Emanoil Gojdu, Oradea.

Clasamentul a fost alcătuit în urma voturilor online, primite de profesori

One Response to O profesoară din Vâlcea în topul celei de a treia ediție a Ligii Profesorilor Excepționali

  1. Firme Valcea

    Bravo doamna profesoara. Se pare ca mai exista si lucruri bune in judetul Valcea.

     

Leave a Response