|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Constantin Rădulescu: Ministrul Muncii vrea să SALVEZE căminul de la Bălcești! 

Constantin Radulescu

 

COMUNICAT DE PRESĂ

”Astăzi, timp de aproximativ o oră, am fost prezent la «Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice», la o întâlnire cu domnul Ministru Dragoș Pîslaru și cu doamna Elena Dobre – Director de specialitate din cadrul Ministerului Muncii.

A fost o întâlnire bună, în cadrul căreia domnul Ministru ne-a prezentat o serie de posibilități de finanțare a activității «Căminului pentru Persoane Vârstnice Bălcești», posibilități apărute urmare a «Programului de Interes Național» și a unor ordonanțe și hotărâri de Guvern.

Am convenit împreună cu domnul Ministru ca în zilele ce urmează, o delegație de la Consiliul Județean Vâlcea dar și Căminul pentru Persoane Vârstnice Bălcești să se deplaseze la sediul Ministerului, pentru ca împreună cu specialiștii Ministerului să facă demersurile și calculele pentru a avea o imagine reală și obiectivă a finanțării pe care o poate asigura Ministerul de Resort.

Vreau să-i mulțumesc senatorului Laurențiu CocaMembru al Comisiei pentru Muncă a Senatului României, pentru că a acceptat să fie prezent la această întâlnire.

         Tot în cadrul acestei întâlniri, l-am informat pe domnul Ministru despre ședințele operative pe care le-am avut la nivelul «Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea» și despre faptul că în perioada următoare, atât eu cât și întreg personalul din DGASPC Vâlcea, vom acorda o atenție deosebită, pentru a evita incidente în care să fie implicați cei asistați și ocrotiți de această instituție.” – Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

 

 

Leave a Response