|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Remus Borza DENUNȚĂ CONTRACTUL și îi dă pe polonezii de la USG pe mâna DNA-ului! 

borza

Negocierile dintre polonezii de la Uzinele Sodice Govora și administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, au eșuat! După ce ani de zile au trăit ca o căpușă a CET-ului, polonezii de la USG nu au acceptat în ruptul capului prețul solicitat de Borza la aburul tehnologic. Administratorul judiciar de la CET Govora, Remus Borza, ne-a declarat în exclusivitate:

Ieri au eșuat negocierile și azi le-am denunțat contractul celor de la USG. Ei au vrut să ne dea un leu, doi – noi le-am spus să le dea la cerșetori, dar nu nouă, câtă vreme timp de 10 ani niciodată nu ai dat prețul corect, nici inflația nu ai acoperit-o! Pe inflație trebuia să avem azi 114 lei pe gigacalorie și suntem tot la 78 de lei. Uitați-vă pe site-ul ANAF să vedeți cum au scos profiturile către societatea mamă, au făcut tot felul de inginerii financiare. Vom sesiza și noi instituțiile statului pentru a verifica toate aceste aspecte, inclusiv DNA și ANAF. Ei amenință acum că vor închide fabrica, cu noi nu va merge cu acest șantaj! 

Ziarul de Vâlcea publică graficul cu pierderile înregistrate în ultimii 10 ani de CET Govora în relația cu Uzinele Sodice Govora: 35 milioane euro!

Tiberiu Pîrnău

CET USG tabel pierderi

Leave a Response