|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 08.08.2016 

soparla-cu-volanas
  • Încercând cumva să „se spele pe mâini” de orice responsabilitate, Ministerul Economiei a trimis un fel de precizare la articolul „Record absolut – un funcţionar este plătit de 12 firme. Toate de stat” publicat în mai multe canale media, în care se face referire la administratorul special al Oltchim, Bogdan Stănescu, ca fiind angajat al ministerului. Concret, Ministerul Economiei spune că ipochimenul de Stănescu nu este în prezent angajat în aparatul propriu al instituţiei, iar Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participaţiilor Statului din cadrul Ministerului Economiei este coordonat de un președinte și un vicepreședinte și aplică strategia Guvernului privind realizarea procesului de atragere de investiţii sau privatizare a operatorilor economici aflaţi strict în portofoliul ministerului. Vorbe goale şi o încercare stupidă de a ascunde gunoiul sub preş pentru că ministerul în cauză l-a numit în 2012 pe Bogdan Stănescu, ca administrator special la Oltchim şi la alte înterprinderi de stat.

 

  • La conferinţa de presă organizată miercuri de directorul „inimă zburdalnică” de la USG, Witold Urbanowski a uitat să vină îmbrăcat şi… cu sutienul. Pentru că nu au avut ce consemna şi redacta la conferinţa de presă ce a durat peste o oră, ziariştii prezenţi s-au delectat cu „formele voluptoase” ale lui Urbanowski ce se vedeau prin tricoul mulat, marca Ciech….

 

  • Aşa cum anticipam, deschiderea circulaţiei auto pe două benzi pe Calea lui Traian în centrul Râmnicului a creat un adevărat haos, care se vede zi de zi în traficul infernal din toată zona centrală. În plus, din cauza faptului că nu s-a deschis pasajul pietonal subteran, mii de oameni sunt nevoiţi să traverseze ilegal Calea lui Traian prin faţa magazinului Cozia, situaţie care va conduce până la urmă la accidente rutiere în lanţ. Noi atragem doar atenţia!

 

  • Îi reamintim noi administratorului judiciar al CET Govora, Remus Borza, că marţi, 9 august, expiră „termenul de graţie” de trei luni oferit conducerii executive a societăţii. Administratorul Remus Borza poate să taie în carne vie şi să-i dea afară pe aproape toti directorii de la CET Govora, întrucât aceştia s-au dovedit incapabili să pună umărul la redresarea întreprinderii şi diminuarea pierderilor şi datoriilor.

Leave a Response