|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

PANICĂ în centrul RÂMNICULUI! Un individ cu un ATV a intrat pe trotuar peste pietoni! Este căutat de POLIŢIE! 

atv-715x400

UPDATE 2: Şoferul ATV-ului încă nu a fost găsit, iar pe surse am aflat că el era „fugărit” de poliţiştii râmniceni pentru că nu a respectat semnalul de oprire al agentului. Traseul său, prins pe camerele video, este următorul: a venit din Ostroveni prin 1 Mai, apoi a mers pe faleza din dreapta a râului Olăneşti, a intrat pe trotuar pe podul Vinerii Mari, a traversat strada în zona „Liliacul”, a trecut podul Carol şi a intrat pe drumul interzis spre Inăteşti. De acolo, oamenii legii nu mai au imagini cu el – scrie gazetavalceana.ro

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, şoferul ATV-ului era urmărit de Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea dinspre Ostroveni în momentul în care a intrat pe trotuar, încercând să fugă de oamenii legii. Imaginile video cu aventura ATV-istului au fost preluate de Poliţie, iar el este dat în urmărire. 

Un incident grav a avut loc în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, un individ cu un ATV a intrat pe trotuar peste pietoni, creând panică şi fiind la un pas să îi lovească. S-a întâmplat pe Podul Vinerii Mari, iar Radu, unul dintre pietoni, ne-a mărturisit: „Am fost implicat într-un incident pe Podul Vinerii Mari ca si pieton fiind in traversarea podului si un ATV cu un individ cu casca a venit în viteza de pe faleza râului Olăneşti, creând stare de panica intre oameni şi agresând pietonii şi inclusiv pe mine. Am încercat să-l opresc, însă şi-a continuat accelerat acesta fapta nebuna, pornind in viteza catre urmatorul pod in prelungire Carol si tot in agresarea si modul dubios in care isi exercita nebunia pe ATV. Camere video l-au captat si sper ca politia sa-si intre in atribuţiuni”.

În aceste momente, individul este căutat atât de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea.

 

Vom reveni cu amănunte!

Leave a Response