|miercuri, mai 18, 2022
  • Follow Us!

Constantin Rădulescu: „NU NE JUCĂM DE-A LISTELE!” 

constantin-radulescu-3-martie-2016-608x400

 

„PSD Vâlcea este o structură de partid puternică şi responsabilă, iar Organizaţia noastră beneficiază de avantajul unei resurse umane de mare calitate. Avem foarte mulţi colegi pregătiţi să ocupe orice post la nivelul Administraţiei de Stat, în condiţiile legilor în vigoare.
Noi nu ne jucăm de-a listele pentru Parlament şi pentru a evita orice speculaţie pe această temă sau un consum inutil de energii de orice fel, fac precizarea că în această perioadă nu se poartă discuţii pe marginea listelor pentru parlamentare şi nici nu sunt întocmite clasamente cu nume ale colegilor mei.
Aceste lucruri le vom face într-un cadru statutar, cu democraţie şi responsabilitate, la momentul potrivit. În prezent suntem concentraţi pe trimiterea informaţiilor pentru întocmirea Programului de Guvernare.
Eu şi colegii mei nu trăim viaţa politică în scenarii. Când va veni momentul ne vom întâlni şi vom lua decizia, până atunci eu voi merge din organizaţie în organizaţie, împreună cu echipa PSD Vâlcea, pentru a face evaluări şi a pregăti fiecare structură locală pentru campania din toamnă.
În rest, Romania este o ţară liberă şi libertatea de exprimare este garantată. Noi, în cadrul PSD, vom lua deciziile cele mai bune pentru câştigarea alegerilor.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

Leave a Response