|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Directorul USG, Witold Urbanowski, CERȘEȘTE bani de la partenerii de afaceri! 

urbanovski3

Penibilitate extremă, marcă poloneză la Uzinele Sodice Govora! Witold Urbanowski, directorul USG, a trimis tuturor partenerilor de afaceri o scrisoare, prin care efectiv le CERȘEȘTE bani! Într-un text ultra-patetic Urbanowski menționează:

CIECH Sodă România a fost partenerul dumneavoastră în ultimii ani și ne-am dezvoltat împreună, prin cooperarea mutual avantajoasă în relația de afaceri. Ne-am susținut unul pe celălalt în ceea ce privește buna cooperare, înțelegerea reciprocă și sprijinul mic, dar important privind cererile de achiziție uzuale. Acum a venit vremea în care suntem în ipostaza de a vă solicita ajutorul fără de care este posibil să nu ne mai putem continua activitatea în România.

După cum știți, CIECH Sodă România are producția oprită din data de  3 august 2016 din cauza reducerii furnizării de abur industrial. Suntem în negocieri pentru prețul nou de achiziție a aburului de câteva săptămâni, însă rezultatul este încă necunoscut, iar așteptările în ceea ce privește creșterea prețului sunt înspăimântătoare.

Dorim să subliniem faptul că un preț mai mare de achiziție a aburului care ne duce la costuri mai mari de producție ne pune în imposibilitatea de a fi competitivi pe piața globală de soda și poate duce la oprirea ireversibilă a funcționării fabricilor noastre de sodă și a activității noastre în România.

Una dintre soluțiile analizate este aceea de a scădea costurile curente în ceea ce privește achizițiile tehnice, scopul principal al acestei scrisori.

Aceste fapte ne duc la a vă adresa o cerere importantă. Bazându-ne pe cooperarea noastră anterioară am dori să vă solicităm returnarea a 2% din cifra de afaceri derulată în 2015 și 2016 și includerea unui bonus suplimentar de 5% pentru contractele noastre actuale și pentru viitoarele oferte.

Suntem conștienți că aceasta poate fi considerată o solicitare neobișnuită, însă vă asigurăm că acest ajutor în această perioadă dificilă pentru CIECH Sodă România este crucial și va fi luat în considerare pe viitor sub forma unui bonus semnificativ din partea noastră.

Vă informăm de asemenea că noi, GRUPUL CIECH, suntem gata să depunem toate eforturile pentru a ….

14123327_1145511498827812_1649201873_o

Leave a Response