|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Luptă mare pentru CIOLANUL PARLAMENTAR la liberali! 

lupta ciolan

Joi, 25 august, a fost ultima zi în care se puteau înregistra candidaturile la un loc în Parlament în cadrul competiţiei interne din PNL Vâlcea.

Cum era de aşteptat, primul loc pe lista pentru Camera Deputarilor este revendicat doar de preşedintele Cristian Buican, deoarece liberalii vâlceni sunt oameni din paie și nu au avut sânge în instalații să-l tragă pe linie moartă pe principalul artizan al pierderii Primăriei Râmnicu Vâlcea și Consiliul Județean.

Poziţia secundă este disputată de consilierii judeţeni Victor Stănculescu, Gheorghe Folea, Gheorghe Păsat, dar şi de Iuliana Moise şi actualul deputat Traian Dobrinescu – menționează saptamana.net. Victor Stănculescu este finul lui Buican și partenerul acestuia de vânătoare și nu s-a prea remarcat cu nimic pozitiv până acum, doar cu un discurs demagogic și protagonist al unor scandaluri repetate. Folea este un politician tupeist și un medic mediocru. Masonul Păsat s-a evidențiat prin dosarele de la DNA în care este vizat de procurori din scurta perioadă în care a condus Consiliul Județean. Iulian Moise, ex-pedelistă, este linșată în interiorul partidului de liberalii vechi.

Pentru locul trei s-au înscris ex-deputatul Samoil Vîlcu, ex-primarul oraşului Băbeni, Ion Bîzîc, şi primarul oraşului Berbeşti Vintilă Chelcea. Nici unul dintre aceștia nu are vreo șansă! Candidează doar să se afle în treabă!

Şi pentru locul patru pe lista pentru Camera Deputaţilor s-au înregistrat două candidaturi, ludera femeilor liberale, consilierul judeţean Mihaela Andreianu, respectiv consilierul municipal Mircea Poenaru. No coment!

Actualul senator Adrănel Cotescu şi consilierul judeţean Romulus Bulacu (fost copreşedinte după fuziunea cu PDL) îşi dispută primul loc pe lista pentru Senat, în timp ce pentru locul secund şi-au anunţat candidaturile primarul comunei Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu, şi tânărul consilier judeţean Victor Popescu. Cu certitudine, prima șansă în această competiție o are actualul senator Adrănel Cotescu, cel mai serios om politic liberal, care a demonstrat cu fapte că acționează în interesul vâlcenilor!

Caricatura: viata-libera.ro

lupta ciolan

Leave a Response