|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 05.09.2016 

soparla-cu-volanas
  • După ce blonda Mihaela Brănescu i-a turnat venin şi minciuni în urechi, preşedintele liberalilor vâlceni, Cristian Buican, a venit într-o conferinţă de presă şi a dat de înţeles că… „hoţii strigă hoţii” despre organizarea concursului de şef al Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei. Timp de peste 6 luni, madam Brănescu a condus ilegal şi abuziv direcţia respectivă, cu sprijinul evident al cuplului Păsat-Buican, iar acum vine deputatul de mucava Buican şi aruncă cu lături în noua conducere a Consiliului Judeţean, cu toate că examenul a fost organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Era evident că „femeia lui Buican” nu avea cum să câştige niciodată funcţia respectivă, deoarece nu are pregătirea profesională necesară şi are un CV subţire.

 

  • La şedinţa Consiliului Local, primarul Mircia Gutău a adus două veşti (una proastă şi una bună) în legătură cu proiectul de amenajare a centrului Râmnicului. Vestea bună este că, până la sfârşitul acestei luni, se va deschide Calea lui Traian pe toate cele patru benzi de circulaţie, în timp ce vestea rea este că întreaga investiţie va fi finalizată abia peste un an. Vina pentru aceste întârzieri o poartă în mare parte proiectantul, care s-a dovedit a fi diletant în acest domeniu.

 

  • Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Dumitru Persu, l-a dat de gol pe Gică Păsat la şedinţa ordinară de miercuri, cu privire la planurile malefice ale ex-preşedintelui interimar al CJ de schimbare din funcţie a directorului DGASPC Vâlcea, Nicolae Badea. Pentru că nu a răspuns la „comenzile politice” aberante ale lui Buican, căţeluşul Păsat a inventat tot felul de „motive” şi a creat comisii de disciplină, doar ca să-l poată demită pe directorul Badea de la DGASPC. Pare ciudat acest apect, dar cei trei – Păsat, Buican şi Badea – sunt… colegi în PNL, aşa că nu putem bănui decât o ură personală a lui Buican faţă de directorul DGASPC Vâlcea. Gică Păsat, un lacheu dovedit al lui Buican, nu a făcut decât să execute orbeşte ordinele preşedintelui PNL Vâlcea şi să încerce de mai multe ori, din poziţia de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean, schimbarea lui Nicolae Badea, cu toate că, în cele 18 luni de mandat, Păsat nu a trecut niciodată pe la DGASPC, nici pe la un centru de plasament sau de îngrijire a bătrânilor, deci nu avea cum să evalueze obiectiv activitatea şefului direcţiei respective.

 

  • Primăria Râmnicului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu „Reabilitare şi modernizare complex sportiv şi de agrement Arenele Traian”, iar informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea. Potrivit primarului Gutău, lucrările de modernizare vor începe în maxim două luni şi vor dura circa 12 luni.

Leave a Response