|joi, decembrie 3, 2020
  • Follow Us!

ABUZ al deputatului Cristian Buican! Vrea să-i ia pâinea de la gură unui apicultor vâlcean! 

cristian-buican-wide

Deputatul liberal Cristian Buican este actor principal în filmul Războiul Albinelor, regizat de colegul de partid, yesmenul perfect – Alexandru Dediu! Este binecunoscut faptul că atunci când nu este mare politician la București și la Vâlcea, Buican îmbracă haina de cioban sau devine mare apicultor. Despre cea din urmă îndeletnicire buicănistă relatăm și noi acum.

Marele mahăr politic a intrat în conflict cu un vâlcean apicultor, care trăiește efectiv, el și familia, din această activitate. Președintele PNL Vâlcea este foc și pară pe acest domn, care a îndrăznit să-și pună stupina în aceeași zonă cu stupina albinelor marca Buican, mai precis la Poligonul din Păușești Măglași – domeniul public al localității. Pentru că este mare șef de partid și comandantul politic al primarului, Buican revendică locația și pune presiune pe omul simplu care a îndrăznit să-i tulbure… albinele, să plece de-acolo. Supărat că nu este ascultat Buican a trecut și la amenințări mai mult sau mai puțin voalate, spunându-i apicultorului că îi vor muri albinele dacă nu părăsește zona. Principalul avocat al lui Buican este, firesc, primarul Alexandru Dediu, căruia i-a dispărut demnitatea și s-a făcut preș la picioarele șefului său.

Rușine să vă fie, domnilor! Întâmplarea face că apicultorul amenințat este membru al PNL Vâlcea. Acesta este Cristian Buican, cel care le va cere încă o dată votul vâlcenilor la alegerile parlamentare, așa se comportă el cu oamenii simpli, amărâți. Arogant și abuziv! Votați-l!

Tiberiu Pîrnău

buican-vanzare-afacere-apicultura-1024x576

One Response to ABUZ al deputatului Cristian Buican! Vrea să-i ia pâinea de la gură unui apicultor vâlcean!

  1. Ion P.

    Nu pot sa cred ca un OM ca primarul Dediu sa-si puna pielea in saramura pentru un buican lacom , mincinos si visceral. Pacat. Asa isi pied unii credibilitatea si demnitatea , punindu-se in slujba unor pigmei. Domnule Dediu , reveniti-va la postura de lider pe care a-ti detinut-o intr-un partid care , are un mare merit in ceea ce sunteti. Mai aveti timp si cred ca nu este momentul sa fiti umil. Inca.

     

Leave a Response