|sâmbătă, ianuarie 18, 2025
  • Follow Us!

GREVA: o mare NESIMȚIRE din partea judecătorilor, care vor mai mulți bani! Nu-i mai satură Dumnezeu! 

raspundere solidara justitie

Sincer, mi se pare o mare nesimțire din partea judecătorilor să intre în grevă pentru MĂRIREA SALARIILOR! În condițiile în care salariul minim la un judecător este 30 de milioane lei vechi mergând până la 100 de milioane lei! Aceasta este salarizarea actuală a judecătorilor! Cu ce sunt mai presus judecătorii față de medici, profesori, polițiști, militari și alte categorii de bugetari – care au salarii foarte mici în comparație cu magistrații?! Așadar, acesta este punctul meu de vedere – în spatele altor revendicări formale, principala cerere a judecătorilor este MĂRIREA SALARIILOR! Milioane de români trăiesc de pe-o zi pe alta cu salarii și pensii de mizerie sub zece milioane de lei vechi, iar judecătorii sunt nemulțumiți de zecile de milioane pe care le încasează lunar! Hai să vorbim și despre calitatea justiției în România, ce ziceți domnilor judecători?!

Tiberiu Pîrnău

3 Responses to GREVA: o mare NESIMȚIRE din partea judecătorilor, care vor mai mulți bani! Nu-i mai satură Dumnezeu!

  1. Marian Pătrașcu

    România se poate chema cu bun temei Absurdistan!Numai într-o țară absurdă, domeniul cel mai corupt și cu rezultatele cele mai dezastruoase este și cel mai bine salarizat! Am lucrat toată viața în cercetarea chimică, în condiții foarte grele (gr. I-a de muncă) și dacă în cursul unei experimentări industriale (încărcam 6-7 tone de clorură de vinil, produs inflamabil, explozibil și cancerigen într-o autoclavă de polimerizare de 20 m.c.) făceam cea mai mică greșeală, puteam arunca în aer secția, sau și mai rău – tot combinatul, fiindcă experimentul înseamnă să faci ceva ce nu s-a mai făcut, deci este total diferit față de procesul tehnologic omologat și aflat deja în exploatare. Comparați vă rog răspunderea mea cu aceea a unui fost procuror care are o pensie de 10 ori mai mare decât a mea! Ași văzut/auzit de vreun procuror sau judecătoor care să fi fost pedepsit pentru că a greșit în exercitarea funcției? Și, atenție, o greșeală comisă de un procuror sau un judecător poate nenoroci un om și o întreagă familie! Câți oameni au stat în pușcărie nevinovați, iar cei care i-au condamnat pe nedrept au plătit pentru asta? Si, culmea, DREPTATEA CONTINUĂ SĂ FIE O MARFĂ VÂNDUTĂ LA LICITAȚIE ÎN ROMÂNIA: O ARE CINE DĂ MAI MULT! Țară de lichele, țară de secături!!!

     
  2. Marian Pătrașcu

    VĂ ROG SĂ ANULAȚI COMENTARIUL DE MAI SUS ȘI SĂ-L PUBLICAȚI PE ACESTA (at trebui să lăsați posibilitatea cititorului de a interveni ulterior într-un comentariu). MULȚUMESC!

    România se poate chema cu bun temei Absurdistan!Numai într-o țară absurdă, domeniul cel mai corupt și cu rezultatele cele mai dezastruoase este și cel mai bine salarizat! Am lucrat toată viața în cercetarea chimică, în condiții foarte grele (gr. I-a de muncă) și dacă în cursul unei experimentări industriale făceam cea mai mică greșeală, puteam arunca în aer secția, sau și mai rău – tot combinatul, fiindcă experimentul înseamnă să faci ceva ce nu s-a mai făcut, cu numeroase necunoscute, care trebuie apreciate logic, deci este total diferit față de un proces tehnologic omologat și dat în exploatare; concret, încărcam 6-7 tone de clorură de vinil, produs inflamabil, explozibil și cancerigen, alături de cantități mai mici din alte produse la fel de periculase, într-o autoclavă de polimerizare de 20 m.c., reacția de polimerizare a clorurii de vinil în suspensie fiind exotermă și, ca urmare, temperatura și presiunea creșteau rapid în autoclavă, iar dacă acești doi parametrii scăpau de sub control, urma dezastrul! Comparați vă rog răspunderea mea cu aceea a unui fost procuror care are o pensie de 10 ori mai mare decât a mea! Apoi, comparați pedeapsa primită de soția lui Adrian Păunescu și, respectiv, Șerban Huidu pentru uciderea din culpă a unor întregi familii (niciun minut de pușcărie!!!), cu pedeapsa primită de un amărât din Timiș care a condus tractorul prin sat câțiva metri fără permis (trei ani de pușcărie, și azi este în ea!). Ați văzut/auzit de vreun procuror sau judecător care să fi fost pedepsit pentru că a greșit în exercitarea funcției? Și, atenție, o greșeală comisă de un procuror sau un judecător poate nenoroci un om și o întreagă familie! Câți oameni au stat în pușcărie nevinovați, iar cei care i-au condamnat pe nedrept au plătit pentru asta? Si, totuși: DREPTATEA CONTINUĂ SĂ FIE O MARFĂ VÂNDUTĂ LA LICITAȚIE ÎN ROMÂNIA: O ARE CINE DĂ MAI MULT! Țară de lichele, țară de secături!!!

     
  3. Monu Mircea

    Păi ce, credeaţi că numai salariile lor sunt… nesinţite?!?…

     

Leave a Response