|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Incendiu puternic la o fabrică de cherestea din Vâlcea 

incendiu-valcea_59394000

Incendiu puternic la o fabrică de cherestea din Vâlcea

Incendiu puternic la o fabrică de cherestea din Vâlcea

Incendiu puternic la o fabrică de cherestea din Vâlcea Incendiu puternic la o fabrică de cherestea din Vâlcea Incendiu puternic la o fabrică de cherestea din Vâlcea

Un incendiu a zbucnit, marţi dimineaţă, la o fabrică de cherestea din judeţul Vâlcea, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 1.800 de metri pătraţi, fără a face victime. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitaţi în această dimineaţă, la ora 05.57, pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Păuşeşti Otăsău, la un agent economic, cu profil de prelucrare a lemnului.

Pentru stingerea incendiului, au intervenit patru echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat eventualelor victime.

La momentul anunțării, incendiul se manifesta pe aproximativ 400 mp. Din cauza materialelor combustibile, flăcările s-au extins cuprinzând hala gaterelor în care se prelucra lemnul și instalațiile aferente. La momentul trimiterii buletinului informativ, ora 08.20, incendiul era localizat, fiind afectată o suprafață totală de aproximativ 1800 mp. La ora actuală, se lucrează pentru stingerea ultimelor focare. Din fericire nu au fost victime.

Sursa foto: voceavalcii.ro

Leave a Response