|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Angajaţii Primăriei Lungești au primit biciclete de serviciu 

bicicleta3

 

Angajaţii unei primării din judeţul Vâlcea se deplasează de o săptămână cu bicicletele în comună. 

Edilul din comuna Lungeşti a alocat din bugetul primăriei peste 3.000 de lei şi a cumpărat patru biciclete pentru angajaţii care fac teren. Şi primarul merge tot cu bicicleta, pentru că, spune el,  face sport şi face bine la sănătate – conform libertatea.ro

Constantin Neaşu este asistent social din 2006 la primărie din Lungeşti. Pentru că este o localitate mare, ce numără aproximativ 4.000 de locuitori, bărbatul trebuie zilnic să viziteze o parte din ei. Înainte o făcea cu maşina, acum cu bicicleta îi este mult mai uşor.

”Este o idee foarte bună. Mai ales noi cum lucrărim la asistenţă socială, suntem mai aproape de cetăţenii comunei”, declară Constantin Neacşu, angajat la primărie. Edilul susţine că, atunci când a luat decizia să cumpere aceste biciclete s-a gândit şi la sănătatea angajaţilor.

”E şi o economie şi, dar aşa cum vă spuneam, partea cea mai importantă este contactul direct cu cetăţeanul.  Plus de asta este şi sănătos pentru noi ca şi angajaţi ”, spune Tiberiu Costea, primarul din Lungeşti.

Localnicii susţin că relaţia dintre ei şi angajaţi s-a schimbat de când aceştia se deplasează cu bicicleta. În comuna Lungeşti trăiesc aproximativ 4.000 de locuitori şi este una dintre cele mai mari localităţi din judeţul Vâlcea.

 

Leave a Response