|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 22.09.2016 

soparla-cu-volanas
  • La peste trei luni distanţă de alegerile locale, Primăria comunei Alunu este condusă tot de… Vasile Boeangiu?. Înainte de scrutinul electoral, pe vremea când avea la Primăria Alunu un om de paie, liberalul Vasile Boeangiu (condamnat pentru incompatibilitate) s-a numit în funcţia de administrator public al comunei, cu sprijinul larg al consiliului local controlat de liberali. Acum, chiar dacă este primar cu acte în regulă, social-democratul Cristian Birăruţi nu poate scăpa de „administratorul public” Boeangiu, întrucât se loveşte de refuzul consilierilor locali din Alunu, majoritatea de la PNL.

 

  • Într-o discreţie totală, câteva sute de angajaţi şi foşti salariaţi de la Oltchim au sărbătorit zilele trecute împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea Combinatului Chimic. Aniversarea de la satul de vacanţă din Fedeleşoiu a fost în total contrast cu mega-petrecerea organizată faraonic de către fostul director Constantin Roibu în anul 2006 (la împlinirea a 40 de ani de existenţă) şi la care au fost aruncate zeci de mii de euro din fondurile Oltchim.

 

  • Fostul semi-preşedinte de tristă amintire al CJ Vâlcea, nea Gică Păsat, ar trebui urgent să-şi dea demisia din toate funcţiile din PNL şi din calitatea de consilier judeţean, după ce a constatat cât este de „iubit” de către ceilalţi membrii liberali, cu ocazia desemnării candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Îi recomandăm noi să ia urgent avionul, să plece pentru şase luni în insulele Maldive din Oceanul Indian, pentru a se trata… împotriva bâlbâielii!

 

  • Cu un tupeu fantastic, Dumitru Hobeanu continuă să rămână şi astăzi preşedinte la CAS Vâlcea, chiar şi după ce ANI l-a găsit incompatibil şi după ce la examen a „reuşit” să ia nota 0 (zero). În luna iunie, Dumitru Hobeanu a fost găsit incompatibil de ANI, întrucât, simultan cu deținerea funcției publice, a desfășurat și activitatea remunerată de evaluator al Spitalului Orășenesc Tg. Bujor (în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor), realizând astfel venituri plătite de CNAS în cuantum de peste 100 milioane de lei vechi. „Directorul” Dumitru Hobeanu este cunoscut și ca singurul conducător de CAS din țară, care a reușit „marea performanță” de a obține zero puncte la concursul organizat de Casa Naţională de Sănătate pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinţi – directori generali, care a avut loc în data de 2 martie 2016. Pentru conducerea CAS Vâlcea, s-au înscris doi candidaţi: Alin Voiculeţ a obţinut al şaselea punctaj din ţară (35,8 puncte), în timp ce Dumitru Hobeanu a obținut un mare zero.

Leave a Response