|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Vâlcea a ratat șansa să aibă un parlamentar adevărat, pe Remus Borza! Tăriceanu merge pe mâna comunistului Lovin?! 

NICOARA - CLUJ - CANDIDAT PRIMARIE

Dumitru Lovin este alegerea perfectă a ALDE Vâlcea pentru Camera Deputațior! Bătrânul comunist Lovin (să fie sănătos până la 120 de ani!) – fost membru PCR, PRM și PSD – transformat peste noapte în liberal se încadrează PERFECT în peisajul politic vâlcean – românesc! Are toate calitățile să meargă în Parlamentul României. Vai steaua noastră! Lovin se crede cel mai bun, perfecțiunea politică în persoană. A avut și Vâlcea o șansă unică să aibă un parlamentar adevărat, un om care a demonstrat că este cel mai bun în domeniul său: Remus Borza. Și i-a dat cu piciorul! S-au unit piticii politicii vâlcene și șefii lor din lumea economică județeană și au făcut front comun împotriva candidaturii lui Borza. Lichele și secături! Cascadorii râsului pe listele de la PNL și ALDE (la PSD nu s-a anunțat încă lista)! Măscăriciul Buican, Bulacu Pernă și Lovin Comunistul! Vor sări de-acum pigmeii scribi să-și apere sponsorii! Să se spele cu ei pe cap! Adevărul este că vâlcenii își merită soarta, dacă trimit în Parlament astfel de specimene!

2 Responses to Vâlcea a ratat șansa să aibă un parlamentar adevărat, pe Remus Borza! Tăriceanu merge pe mâna comunistului Lovin?!

  1. Marian Pătrașcu

    În politica prorusă pe care o duce Tăriceanu, bineînțeles că Borza nu era bun, comunistul Lovin este perfect!Țară de lichele, țară de secătrui!

     
  2. George

    Mai bine pe mâna comunistului Dumitru Lovin, aşa cum spui tu, decât pe mâna unuia ca Remus Borza care a distrus sute de familii prin concedierile făcute cu insolvența lui. Oricum, cred că nici nu s-a pus problema să candideze la Vâlcea, pentru că mai vota dracu’ ALDE, aşa cu Lovin mai au o şansă să scoată un parlamentar.

     

Leave a Response