|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Showman Costea! Recital cu Reșița! Florin Costea trăiește a doua tinerețe la CSM Rm. Vâlcea! 

florin-costea
LIGA B    •   CSM RM. VÂLCEA – METALUL REŞIŢA 5-2

 

“Perla Olteniei” are un singur trofeu în palmares, titlul cu Steaua în sezonul 2012-2013, în care bifat doar 45 de minute // FOTO Facebook CSM Rm. Vâlcea

Ajuns la 31 de ani, Florin Costea trăiește a doua tinerețe! După ce-a marcat golul victoriei în partida de etapa trecută cu Dunărea Unirea Brăila, „Cioară” a făcut recital și-n meciul de ieri dimineață jucat în Zăvoi – notează gsp.ro

A marcat patru goluri și-a dat o pasă pentru prietenul Dina. „Sunt bucuros că sunt pe teren şi joc după un an de absenţă. Am avut o accidentare care m-a ţinut şapte luni departe de teren, dar m-am antrenat în fiecare zi, am venit zilnic la stadion, am făcut alergări sau sală, am fost serios şi acesta este secretul revenirii mele.

Joc acasă după mulţi ani, în faţa prietenilor, familiei. Este o mare plăcere, mă bucur că a ieşit bine, am câştigat trei puncte importante, dar mă bucur şi pentru că am marcat”, a spus la finalul partidei Costea.

„UNIVERSITATEA NU MAI EXISTĂ!”

Chiar dacă are două meciuri jucate la CSM, Costea a ajuns deja golgeterul echipei, iar atacantul anunță că se va retrage în tricoul alb-albastru.

„Mă simt bine acasă! Am zis demult că vreau să mă retrag la Vâlcea, dar nu credeam că mă întorc aici aşa devreme. Aș fi vrut să mai joc fotbal la Vâlcea sau la Craiova, dar Universitatea unde am jucat eu nu mai există. Îi mulţumesc domnului preşedinte Lucian Munteanu că m-a ajutat în această perioadă foarte grea, m-a acceptat la echipă şi am fost zilnic la antrenamente.

Îi promisesem domnului Munteanu că îmi închei cariera aici, dar viaţa îţi oferă surprize şi am revenit chiar mai devreme decât credeam. Totuși, aș vrea să mai prind un contract în Orient. Orice fotbalist, la vârsta mea, se gândește să pună bani deoparte. După ce o să mă retrag din fotbal, vreau să fiu antrenor”, a mai declarat Florin la finalul partidei din Zăvoi.

„Florin este singurul atacant pe care l-am antrenat și care a dat randament maxim. Va fi foarte greu să-l ținem și din iarnă. Până atunci însă, ne vom bucura de fiecare gol pe care îl va marca”
Jerry Gane, antrenor CSM Rm. Vâlcea

Leave a Response