|vineri, septembrie 30, 2022
  • Follow Us!

Dumitru Lovin: Județul Vâlcea, reprezentat de cel puțin un parlamentar ALDE după 11 decembrie 

ALDE-Busu-Lovin-Grigorescu-Nitulescu-1024x554

alde
Preşedintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că s-au strâns până în prezent 6.700 de semnături şi că, în mod sigur, judeţul va avea cel puţin un reprezentant al formaţiunii pe care o conduce în parlament.

„Stăm foarte bine la capitolul semnături, ALDE la Vâlcea are un electorat în creştere şi care se află în plină ascensiune. Asta datorită unei munci de echipe şi a unor oameni valoroşi care reprezintă partidul în administraţie. Avem 6.700 de semnături strânse şi peste tot oamenii vin cu toată deschiderea spre ALDE. În aceste condiţii, nu ştiu dacă e un hazard, dar Vâlcea va avea cel puţin un parlamentar după alegerile din 11 decembrie”, a precizat Lovin, potrivit agerpres.ro.

El a declarat că prin gestul de marţi, când PNL ”a refuzat” să participe la dezbaterea moţiunii, liberalii ”au confirmat” că guvernul tehnocrat este de fapt guvernul PNL şi ar trebui să şi-l asume.

„Iar românii au maturitatea de a nu mai fi păcăliţi şi pe 11 decembrie vor da un vot unei alianţe puternice care nu se joacă cu destinul şi cu economia românească”, a mai spus Lovin.

stiripesurse.ro

Leave a Response