|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Hobeanu de la CAS Vâlcea, cercetat de ANI pentru conflict de interese 

Hobeanu CAS

Directorul de la CAS Vâlcea, Dumitru Hobeanu, este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese

Conform unui comunicat ANI, Dumitru Hobeanu, președinte-director general al Casei de Asigurare Vâlcea, s-a aflat în conflict de interese administrativ. În calitate de director executiv în cadrul Direcției Relații Contractuale din cadrul C.A.S. Vâlcea, a semnat un contract de furnizare servicii medicale, încheiat între C.A.S. Vâlcea și C.M.I. Hobeanu Maria, cabinet al cărui medic titular este soția sa. Pentru serviciile medicale prestate în baza acestui contract C.M.I. Hobeanu Maria a încasat de la C.A.S. Vâlcea venituri în cuantum de 158.536,6 Lei. Mai mult decât atât, în calitate de președinte-director general al C.A.S. Vâlcea, persoana evaluată a aprobat Raportul de control emis de C.A.S. Vâlcea ca urmare a acțiunii de control efectuate la C.M.I. Hobeanu Maria, se arata in comunicatul ANI.

One Response to Hobeanu de la CAS Vâlcea, cercetat de ANI pentru conflict de interese

  1. Marian Pătrașcu

    Sunt curios ce servicii o fi prestat nevastă-sa, medic de familie, pentru CAS Vâlcea pentru suma aceasta uriașă! În ce poate fi specializat un medic de familie pentru a presta servicii pentru o CAS?

     

Leave a Response