|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Meciul Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea nu s-a jucat! Vâlcenii câștigă trei puncte la masa verde! 

soimii-pancota
ŞOIMII PÂNCOTA – CSM RÂMNICU VÂLCEA 13.10.16 ARĂDENII NU POT ORGANIZA JOCUL DE SÂMBĂTĂ ŞI AU ANUNŢAT FEDERAŢIA

OFICIAL | Meciul Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea nu se joacă!

Şoimii Pâncota se apropie cu paşi repezi de desfiinţare, după doar 11 etape în care a fost ciuca bătăilor în Liga 2, are un golaveraj 1-73 şi un singur punct acumulat. Gruparea arădeană preluată de italienii Angelo Massone şi Salvatore Miccari nu va fi programată sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar la a doua abatere va fi exclusă din campionat.

Cum mutarea la Curtea de Argeş a picat, jucătorii s-au împrăştierea în stânga şi în dreapta sătui de păcăleli şi lipsă de condiţii, partea română din conducerea executivă a clubului a anunţat Federaţia Română de Fotbal că nu poate organiza jocul din etapa a 12-a.

„Pur şi simplu suntem în imposibilitatea de a organiza jocul oficial de sâmbătă, de la Şiria. Ce se va întâmpla mai departe nu mă întrebaţi, fiindcă nu ştiu”, a mărturisit, pentru Sport Arad, Dorin Micşa, directorul sportiv al divizionarei secunde arădene.

Astfel, CSM Râmnicu Vâlcea nu va face deplasarea la Şiria pentru meciul de sâmbătă şi va câştiga la „masa verde”.

Mai mult, potrivit Sport Arad, finanţatorii italieni Angelo Massone şi Salvatore Miccari aşteaptă să vadă dacă mâine Şoimii Pâncota nu va fi deja exclusă din campionat din cauza problemelor de la juniori, acolo unde arădenii caută tot felul de motive pentru a explica de ce „republicanii” nu s-au prezentat la mai multe jocuri.

Şoimii Pâncota ar putea fi al doilea club din tot atâtea pe care Angelo Massone le-a preluat în România şi le-a dus la desfiinţare, primul fiind Ceahlăul.


Site-ul CCA confirmă neprogramarea meciului dintre Şoimii şi CSM Râmnicu Vâlcea

În lipsa meciului oficial din campionat, CSM Râmnicu Vâlcea şi-a programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, un amical cu Cozia Călimăneşti, echipa din Liga a IV-a Vâlcea unde joacă Adrian Dulcea, antrenorul secund al lui Ionel Gane.

prosport.ro

One Response to Meciul Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea nu s-a jucat! Vâlcenii câștigă trei puncte la masa verde!

  1. Pingback: Meciul Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea nu s-a jucat! Vâlcenii câștigă trei puncte la masa verde! – Presa Online 24

Leave a Response