|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Președintele Rădulescu: Au fost finalizate lucrările la Spitalul Județean de Urgență! 

img_7719

 

Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea:

A PARTICIPAT LA LUCRĂRILE COMISIEI DE RECEPȚIE LA TERMINAREA LUCRĂRILOR LA

 ”SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ VÂLCEA”

În prezența membrilor comisiei de recepție și a vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnului Adrian Bușu, vineri 21 octombrie 2016, cu începere de la orele 11.00, Președintele Consiliului Județean Vâlcea împreună cu cei prezenți, a făcut o evaluare a contractului de lucrări, a contractului de lucrări suplimentare și dotări specifice și a punctat  sintetic toate detaliile care țin de procedurile tehnice și economice ale recepției finale.

 

”Eu îi respect foarte mult și le-am mulțumit tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Recepția finală este o procedură care trebuie administrată cu mare atenție și tocmai de aceea am vrut să mă asigur personal că lucrurile sunt în ordine.

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea trebuie să fie o unitate modernă, care să ofere condiții bune și siguranță pacienților care ajung aici. Vom continua să identificăm surse de finanțare pentru modernizarea unităților medicale din județul nostru.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice.

 

One Response to Președintele Rădulescu: Au fost finalizate lucrările la Spitalul Județean de Urgență!

  1. Pingback: Președintele Rădulescu: Au fost finalizate lucrările la Spitalul Județean de Urgență! – Stiri Online 24

Leave a Response