|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea s-a ÎNCLINAT în faţa fostului şef al SECURITĂŢII, Iulian VLAD 

generalul_aurel_bolojan_dreapta_si_generalul_iulian_vlad_in_centru-465x390

 Generalul Iulian Vlad nu duce lipsă de admiratori

Generalul Aurel Rogojan, care a fost şeful de cabinet al conducătorului Securităţii comuniste, Iulian Vlad, şi-a lansat la Râmnicu Vâlcea cartea „Factorul intern. România în spirala conspiraţiilor”.

La evenimentul desfăşurat la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” a fost prezent şi generalul Iulian Vlad, şeful Securităţii. Prilej pentru Adrian Buşu, vicepreşedintele CJ Vâlcea, să declare: „Pentru judeţul nostru este o onoare deosebită să îi avem în mijlocul nostru pe oamenii care au făurit, la un moment dat, România modernă” – ecrie evz.ro

„Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor!

În numele Consiliului Judeţean Vâlcea, al domnului preşedinte Constantin Rădulescu, al meu personal, vă rog să îmi permiteţi să adresez un salut plin de respect invitaţilor noştri, domnului general Iulian Vlad, domnului general Aurel Rogojan şi echipei care i-a insoţit. Pentru judeţul nostru, este o onoare deosebită să-i avem în mijlocul nostru pe oamenii care au făurit, la un moment dat, România modernă şi au vegheat ca această Românie modernă să nu se destrame. Îi spuneam domnului general Iulian Vlad, înainte de a intra în această sală, că dacă aş fi fost plecat undeva, departe, veneam şi pe jos la acest eveniment! Am un cult deosebit pentru acest om care a demonstrat că în serviciile secrete româneşti s-a făcut activitate profesionistă. Şi am fost mândru că şi înainte de 1989 se temeau unii de noi şi nu intrau în România ca într-un stat lipsit de apărare, iar după 89, când profesioniştii din serviciile secrete româneşti au fost obligaţi să aibă alte preocupări decât cele normale, s-a văzut unde am ajuns. Domnilor generali, eu nu sunt un specialist în serviciile de informaţii şi din această cauză consider o impietate ca eu să evaluez activitatea dumneavoastră. Însă, ca simplu cetăţean, ca român, vă spun că aţi rămas în mentalul colectiv. Că şi copilul meu ştie cine a fost generalul Iulian Vlad şi cine a fost generalul Rogojan. Pentru că sunt mândru, ca roman, că existaţi, că aţi putut să impuneţi ca România să fie privită ca un stat care stă în picioare şi nu în genunchi, şi care ne-aţi învăţat că indiferent prin ce vremuri vom trece, ideea de românism, de naţionalism, nu trebuie să piară niciodată. Pentru acest lucru, vă rog să-mi permiteţi să mă înclin în faţa dumneavoastră. Este o onoare pentru noi şi vă mulţumim încă o dată”, a fost cuvântarea pe care a ţinut-o Buşu, membru ALDE, candidat pentru Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie, potrivit publicaţiei Indiscret .

12 Responses to Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea s-a ÎNCLINAT în faţa fostului şef al SECURITĂŢII, Iulian VLAD

  1. DEALDE ASTIA, CICA, SUNT POLITICIENI ...

    E PENIBIL SI REVOLTATOR CA UN INS, CARE MAI INDEPLINESTE SI O FUNCTIE PUBLICA, PARTICIPA LA O ASEMENEA INTRUNIRE SI CHIAR INALTA OSANALE UNOR FOSTI SEFI AI CELEI MAI CRIMINALE INSTITUTII DE REPRESIUNE A REGIMULUI COMUNIST !!!

    SA NE IMAGINAM CE S-AR INTAMPLA DACA, IPOTETIC, IN GERMANIA S-AR PROCEDA LA FEL FATA DE FOSTI SEFI AL GESTAPOULUI SAU AI
    S.S.- ului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ONOR, CONDUCEREA CONS.JUD.VALCEA SI SEFII PARTIDELOR DIN ACEST CONSILIU NU AU NIMIC DE ZIS CU PRIVIRE LA UN ASEMENEA GEST INCONSTIENT, REVOLTATOR SI SCANDALOS ???!!!???

     
  2. Laurian C.

    Nu ma mira atitudinea acestui tip care , probabil , toata viata a fost un atirnator , poate chiar colaborator. Sa aduci o asemenea oda unui individ ce a servit un regim totalitarist este jignotor pentru cei care au participat la , lansarea de carte. Cred ca prin alocutiunea respectiva , tipul si-a luat adio de la Camera Deputatilor. Si stiti de ce? Pentru ca romanii sau saturat de obedienti si pupincuristi. Valceni si ramniceni , treziti-va. Fara buicani , fara hoti si fara busuri la votul din decembrie , daca doriti sa se schimbe ceva. Adio , pupincuristi si loaze.

     
  3. Robert

    Astia sunt „liberalii” de la ALDE, partidul comunistoido – securist – penal al „liberalului” si „democratului” Tariceanu …

     
  4. Larisa

    Faptul ca tovarasul Busu este un atat de infocat admirator, sustinator si adept al securitatii lui Ceausescu, nu constituie nicio o surpriza pentru ce-i care-i cunosc trecutul acestui individ,
    In anul 1990, cand un alt tovaras drag lui, Ilie Verdet, a infiintat asazisul Partid Socialist al Muncii – P.S.M. (in realitate, o incercare de reinviere camuflata a P.C.R.) – tovarasul Busu a fost chiar vicepresedintele acestui partid comunist – P.S.M. la organizatia de la Valcea …

     
  5. IMI VINE SA VARS ...

    … CAND VAD ASEMENEA LEPADATURI, IAR REPREZENTANTII ASAZISELOR PARTIDE DEMOCRATE BAGA CAPUL IN NISIP, CA STRUTUL, SI SE RETRAG INTR-O LIPSA DE REACTIE PLINA DE CEA MAI GRETOASA LASITATE !

     
  6. Emil

    Ce grad ai avut, bre, nea’ Busule, la securistii astia ai lu’ matale ?

     
  7. Rodica

    Tov. busu, sa-ti aduc la cunostinta o „noutate” : tocmai pentru rasturnarea astora, pe care mata ii proslavesti acum, s-a declansat Revolutia din Decembrie 1989 si au murit, atunci, peste o mie de oameni.
    Exact, acesta a fost, tov. busu, adevaratul obiectiv si scop pentru care s-a facut o revolutie : rasturnarea unui regim „ilegitim si criminal”,impreuna securitatea matale draga, care a fost principalulb stalp de sustinere al acelui regim.

    Sa-ti fie rusine – mare rusine – tov. busu !

     
  8. Busu = o blasfemie si o insulta

    Atitudinea inconstienta si iresponsabila a acestui personaj reprezinta o veritabila blasfemie si o grava insulta la adresa milioanelor de oameni nevinovati, care au fost arestati, torturati, impuscati, aruncati in inchisori, deposedati de bunuri,etc., chiar de catre tortionarii si calaii securitatii.

     
  9. CRIMINALI BESTIALI AI SECURITATII :

    NIKOLSCKI, DULGHERU, PLESITA, CRACIUN, VISINESCU, ENOIU, ANDREESCU, STAMATOIU, NEAGOE, FICIOR, VELICU, DEHELEANU, NUTA, MACRI, BORCEA, CREANGA, STANICA, POSTELNICU, STANESCU, HOMOSTEAN, ALECA, RIZEA, ISPAS, FILIP,etc., etc., etc.
    TOTI ACESTI SECURISTI SI MULTI ALTII, LA FEL DE SALBATICI SI BESTIALI, AU ANIHILAT ELITA POPORULUI ROMAN, TORTURAND SI IMPUSCAND – CU MANA LOR – SUTE DE MII DE OAMENI, DOAR PENTRU „VINA” DE A SE FI OPUS REGIMULUI CRIMINAL COMUNIST !!!

     
  10. Ionica

    Peste vreo 2 luni, adica in ziua de 22 Decembrie a.c., tot acest tovaras Busu, mare iubitor de securisti, va depune coroane la troita din centrul orasului, in memoria victimelor Revolutiei din 1989, adica a celor asasinati tocmai de catre securitatea lui multiubita !

     
  11. George

    Ce ciumeti si hahalere se afla in conducerea acestui judet !

     
  12. Evelina

    George, la acest capitol, de inclus, in mod obligatoriu, si „liberalul” Stanculescu Victor …

     

Leave a Response