|luni, decembrie 11, 2023
  • Follow Us!

Daniela Oteșanu, cea mai activă femeie din Camera Deputaților 

Dana-Otesanu-840x200

 

Aflată la finele primului an parlamentar din primul mandat de deputat, Daniela Oteșanu este, pentru cei care nu au cunoscut-o dinainte, una din surprizele plăcute ale Grupului Parlamentar PSD.
Județul nostru a mai avut doar două femei deputat în ultimii 27 de ani. Dar atât Rada Istrate –deputat PD, cât și Rovana Plumb- deputat al Alianței PSD –PUR, au dezamăgit electoratul vâlcean, ambele neavând legături strânse cu județul nostru și nefiind interesate de populația de aici.

Daniela Oteșanu s-a acomodat rapid cu mediu parlamentar, a inițiat mai multe amendamente și propuneri legislative interesante, a participat în această perioadă la zeci de evenimente culturale, economice, sociale, medicale, sportive și pe ansamblu activitatea sa a propulsat-o în fruntea topului neoficial al randamentului femeilor parlamentar din România.
Aflată în vacanță parlamentară, Daniela Oteșanu participă constant la evenimentele organizate de administrațiile locale din Vâlcea și lucrează la două inițiative legislative importante pentru vâlceni.

(T.G.)

Sursa:  

Leave a Response