|sâmbătă, decembrie 2, 2023
  • Follow Us!

Accident intre un tir si un tren de calatori la Caineni; mai multi pasageri si soferul tirului, raniti usor 

romania-un-tir-lovit-in-plin-de-tren-soferul-a-murit-6484

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de pasageri al carui vagon s-a rasturnat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, Octavian Fulger, potrivit Agerpres.
El a spus ca in urma coliziunii dintre tirul incarcat cu grau si trenul de calatori au fost ranite usor sase persoane.

„La fata locului s-au deplasat trei autospeciale SMURD, doua ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta Valcea si o autospeciala pentru descarcerare. Sase persoane au fost ranite usor ￯ soferul tirului si cinci pasageri din tren”, a precizat Octavian Fulger.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean de Politie (IPJ) Valcea, soferul tirului ar fi adormit la volan.

Accidentul a avut loc in satul Robesti, din localitatea valceana Caineni.

„Dupa primele cercetari, se pare ca soferul unui tir a adormit la volan si a intrat pe contrasens, apoi a rulat pe o pasune, oprindu-se pe calea ferata, moment in care a fost lovit de un tren regio (vagon autopropulsat). Vagonul, in care se aflau 7-8 persoane, s-a rasturnat. Toate persoanele au fost scoase din vagon. Unul dintre pasagerii din tren este posibil sa fie ranit mai grav”, au anuntat reprezentantii IPJ Valcea.

Leave a Response