|vineri, decembrie 1, 2023
  • Follow Us!

Spargatorii de locuinte din Babeni au fost ARESTATI! Vor primi ani grei de INCHISOARE! 

arestat

 

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni și Poliției orașului Băbeni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza orașului Băbeni, la persoane bănuite de spargeri de locuințe, dispunându-se ulterior reținerea pentru 24 de ore

În urma cercetărilor efectuate și a datelor obținute, polițiștii au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați de 24, 26, respectiv 22 de ani, din Băbeni, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei în cauză sunt bănuiți  de comiterea a 10 furturi din locuințe, de autoturisme și dintr-o societate comercială, pe raza comunelor Nicolae Bălcescu, Prundeni și Popești.

Aceștia au pătruns în două gospodării de pe raza comunelor Popești și Prundeni și au furat mașinile persoanelor vătămate, abandonându-le apoi la Băbeni, fără ca șoferul, bărbatul de 24 de ani, să dețină permis de conducere. Se fac cercetări și pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma perchezițiilor, la domiciliul persoanelor bănuite s-au găsit bormașini, drujbe și laptopuri, acestea urmând să fie restituite persoanelor vătămate.

 

Față de doi dintre aceștia a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți  cu propunere de arestare preventivă.

 

Leave a Response