|duminică, decembrie 10, 2023
  • Follow Us!

Premierul Mihai Tudose spune ca bancile ii jecmanesc pe romani!!! 

image-2017-06-29-21846414-46-mihai-tudose

Tudose, un nou atac la adresa bancilor: Terente era copil pe langa aceste banci

Premierul Mihai Tudose a declarat marti, la Romania TV, ca a refuzat sa isi puna salariul pe card, pentru ca nu vrea sa dea niciun comision bancilor, pentru ca „Terente era copil pe langa aceste banci”, unele dintre ele crezandu-se mai destepte decat statul roman.
„Nu prea am ce bani sa am in banca. Am refuzat sa am leafa pe card. Nu vreau sa dau niciun comision bancilor. Personal am avut o experienta cu un cont  unde aveam 500 de dolari, iar dupa doi ani am fost sunat de la banca sa mai dua 50 de dolari. Terente era copil pe langa aceste banci. Ca prim ministru am alta pozitie. Lucrezi cu banii nostri si nu ai profit cred ca ai o problema de management sau vei continua sa ne consideri prosti ca nu ne dam seama ce faci. Eu zic ca ajunge. V-am lasat sa va ajutati singuri. Sunt niste banci serioase si sunt banci care se cred mai destepte decat statul roman”, a spus Tudose.
de N.O.     HotNews.ro
Marţi, 29 august 2017, 21:20 Actualitate | Esenţial

One Response to Premierul Mihai Tudose spune ca bancile ii jecmanesc pe romani!!!

  1. Laurian C.

    Cam tirziu constata cineva acest jaf la drumul mare , dar dupa principiul ca , „niciodata nu este prea tirziu” , este bine si acum. Dar , daca nu se duce treaba pina la capat degeaba se face aceasta vilva. Nu este posibil sa lasi bancile – chiar din tari miniscule – sa-ti jecmaneasca cetatenii in ultimul hal.
    Dreptate pina la capat sa fie deviza celor care fac aceste verificari. Sa fie intr-un ceas bun si cu rezultate asisderea.

     

Leave a Response