|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Inca o dovada ca LIBERALII URASC JUDETUL VALCEA! 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_lauda_tariceanu_1

 

Azi, a fost şedinţă la CJ Vâlcea şi un punct pe ordinea de zi era să fie trecut un mizerabil corp de clădiri din proprietatea Prefecturii, adică a statului, în proprietatea Vâlcii.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cladiri_cons_judetean_vaLCEA_ANEXE.jpgStatul nu are bani să construiască ceva în loc, dar harnicul Costi Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, ar putea găsi fonduri pentru a face o clădire de birouri pentru funcţionari şi arhivă şi o parcare subterană.

Ce credeţi că au făcut liberalii lui Buican ? Au votat împotrivă şi, fiindcă era nevoie de două treimi din voturi, mizeria va rămâne la locul ei.

Dar ce credeţi că a făcut Buican însuşi ? S-a dus la un ziar şi , vorba poetului Pâcă, a pus rahat pe clanţă. Citez:

„Votul negativ al consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal pe acest proiect de hotărâre a avut rolul de a bloca o afacere imobiliară pusă la cale de către conducerea PSD-istă a Consiliului Județean, cu complicitatea Instituției Prefectului județului Vâlcea. Conform informațiilor din spațiul public, ajunse și la urechile consilierilor județeni ai PNL, conducerea CJ Vâlcea dorea să treacă acest teren în administrarea sa, prin includerea în domeniul public al județului Vâlcea, pentru a-l putea ulterior înstrăina. Astfel, acest proiect de hotărâre reprezenta primul pas necesar în această afacere imobiliară. Următorul pas era trecerea acestui teren din domeniul public al județului în cel privat și apoi concesiunea sau închirierea lui către o persoană privată din anturajul politico-economic al Președintelui Consiliului Județean, domnul Constantin Rădulescu. “

Şi acum, dovada că Buican pune rahat pe clanţă. În câteva rânduri, prin adrese oficiale, liberalul lui Buican pe nume Gheorghe Păsat, preşedinte la vremea aceea al CJ Vâlcea, a solicitat şi el acelaşi lucru, adică preluarea clădirilor dărăpănate, pentru a construi birouri.

Buican ăsta ori nu ştia, ori aşa e felul lui de a fi, să PUNĂ RAHAT PE CLANŢA PRESEI .

 

Gheorghe Smeoreanu

Leave a Response