|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Bunica, în vârstă de 90 de ani a Anei Maria Pătru, la DNA. „Și-au bătut joc de copilul meu” 

bunica-in-varsta-de-90-de-ani-a-anei-maria-patru-la-dna-483142
Bunica, în vârstă de 90 de ani a Anei Maria Pătru, la DNA. „Și-au bătut joc de copilul meu” 16

Update 14.20: Bunica fostei şefe AEP Ana Maria Pătru, care a fost citată miercuri ca martor la DNA Ploieşti, nu a dat declaraţii în faţa procurorilor, aceasta prevalându-se de dreptul la tăcere.

Avocatul Veronel Rădulescu a declarat că femeia, în vârstă de aproape 90 de ani, nu a dat declaraţii în cauza în care a fost citată, el invocând vârsta acesteia, dar şi starea ei de sănătate.

Totodată, avocatul a precizat că procurorii DNA Ploieşti i-au adus la cunoştinţă femeii faptul că i s-a pus sechestru pe un teren de 1.000 metri pătraţi şi pe construcţia aflată pe acesta, potrivit Agerpres.

Bunica fostei şefe a Autorităţii Electorale Permanente Ana Maria Pătru a fost chemată să dea declarații la DNA, în dosarul în care nepoata sa este acuzată pentru fapte de corupție.

Femeia a venit însoţită de Ana Maria Pătru şi de un avocat, cel din urmă solicitând la sediul parchetului şi o ambulanţă în scop preventiv, având în vedere vârsta înaintată a acestei.

„Ştiu de ce am venit. Am venit şi eu aicea, că aşa îmi vine să şi plâng, am venit de acasă să văd şi eu ce a făcut DNA, că mi-a nenorocit copilul. Le spun (anchetatorilor n.r.) în felul următor, că vreau să trăiesc să văd şi eu pe DNA care şi-a bătut joc de copilul meu, să-i văd şi pe ei la puşcărie”, a declarat bunica fostei şefe a AEP la intrarea în sediul DNA.

Ana Maria Pătru a fost pusă, în data de 27 septembrie 2017, sub control judiciar de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar în care aceasta ar fi inculpată pentru infracţiunile de trafic de influenţă, spălare a banilor şi inducere în eroare a organelor judiciare.

Sursa: Antena3.ro

Leave a Response