|joi, mai 6, 2021
  • Follow Us!

Poliţiştii anticorupţie, DESCINDERI în forţă la Primaria Bujoreni! Primarul Gîngu nu este vizat de anchetă! 

Austeritatea-nu-vindeca-Romania-de-coruptie---Studiu
DGA
UPDATESurse judiciare au declarat, pentru News.ro, că percheziţiile vizează Primăria Bujoreni. Mai exact, pe secretarul comunei, care ar avea legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare. Potrivit aceloraşi surse, primarul comunei nu este vizat de anchetă.Ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciile judeţene Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează, miercuri dimineaţă, nouă percheziţii pe raza judeţului Vâlcea, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţe ale unor persoane fizice.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DGA, activităţile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, în perioada septembrie – octombrie 2017.Simultan cu percheziţiile domiciliare au loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi se efectuează verificări şi ridicări de înscrisuri la instituţii publice din judeţul Vâlcea de către poliţiştii DGA, se menţionează în comunicatul de presă.

Conform acestuia, la finalizarea activităţilor procedurale urmează a fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea cinci persoane, în baza mandatelor de aducere emise de procuror.

Pentru realizarea acestor activităţi se beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Sursa: institutiilestatului.ro

Leave a Response