|joi, mai 6, 2021
  • Follow Us!

Bărbat reţinut, după ce a provocat un scandal la Vlădeşti 

Catuse

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești și Posturilor de poliție Păușești-Măglași și Vlădești, au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat de 56 de ani, după ce acesta ar fi agresat fizic o altă persoană și i-ar fi distrus autoturismul.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 2 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani din comuna Lăpușata, cu privire la faptul că, aflându-se într-o stație peco din comuna Vlădești a fost agresat de o persoana cu ajutorul unui obiect contodent, ulterior aceasta provocîndu-i mai multe avarii la autoturismul personal.

Din verificări s-a stabilit că persoana vătămată se deplasa pe raza comunei Vlădeşti  cu autoturismul personal însoţit de încă trei persoane, colegi de serviciu, spre localitatea Olăneşti unde au în desfăşurare o lucrare de construcţie.

La un moment dat, conducătorul autoturismului, a sesizat în oglinda retrovizorie că este semnalizat insitent cu luminile farurilor de un alt autoturism care circula imediat după el, motiv pentru care a oprit în staţia peco din comuna Vlădeşti.
Din autoturismul respectiv a coborît bărbatul de 56 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care pe motiv că persoana vătămată nu i-a finalizat o lucrare de construcţie, l-ar fi  alergat prin staţia peco şi l-ar fi lovit de mai multe ori în zona braţelor şi a capului cu un obiect contondent.

Ulterior, cu acelaşi obiect ar fi lovit, de asemenea de mai multe ori şi  autoturismul persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea bărbatului de 56 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Leave a Response