|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Consiliul Judetean: Pasi importanti pentru introducerea de GAZE in comunele Budeşti, Nicolae Bălcescu, Galicea, Olanu şi Drăgoeşti 

Gaze3

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 3 noiembrie a.c., Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a întâlnit cu primarii comunelor Budeşti, Nicolae Bălcescu, Galicea, Olanu şi Drăgoeşti, pentru a găsi împreună soluţii în vederea introducerii reţelei de gaze în localităţile pe care aceştia le administrează.
La întâlnirea de astăzi a participat şi domnul deputat Ovidiu Ştefan Popa, care s-a interesat de această problemă la Ministerul Energiei. În urma discuţiilor, s-a stabilit ca săptămâna viitoare să fie semnată o adresă comună prin care să se solicite Ministerului Energiei sprijin pentru înfiinţarea unui sistem de distribuţie a gazelor naturale în această zonă.

„Semnalele venite din teritoriu, referitoare la nevoia stringentă de introducere a unei reţele care să alimenteze cu gaz comunele Budeşti – Nicolae Bălcescu – Galicea – Olanu şi Drăgoeşti, m-au determinat să stabilesc o întrevedere cu primarii acestor comune, pentru a găsi împreună soluţii la acestă problemă. I-am ascultat pe primari, am aflat ce demersuri a făcut fiecare şi am stabilit ca, împreună, să semnăm o adresă către Ministerul Energiei prin care să arătăm importanţa introducerii reţelei de gaze în aceste comune, pentru dezvoltarea lor. Este imperios necesar să convingem că o astfel de investiţie este vitală pentru atragerea de investitori şi, în cazul Budeştiului, pentru păstrarea acestora. Intenţionez, de asemenea, să constituim şi o delegaţie care să se deplaseze, în acest scop, la Guvern”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartiment Comunicare, Relaţii Publice.
Râmnicu Vâlcea
03.11.2017

One Response to Consiliul Judetean: Pasi importanti pentru introducerea de GAZE in comunele Budeşti, Nicolae Bălcescu, Galicea, Olanu şi Drăgoeşti

  1. UN CETATEAN

    Dupa atatea declaratii suntem curiosi daca se face ceva cu asteptatele gaze.Speram sa nu aiba soarta autostrazii.

     

Leave a Response