|joi, mai 13, 2021
  • Follow Us!

Fiul patronului Euro Market trebuie sa plateasca in fata legii pentru ca a condus BEAT si a accidentat mortal o femeie! 

6151e590e854a20fb62fc9e240c98ab1_XL

Ziarul de Valcea solicita Inspectoratului Judetean de Politie Valcea si procurorilor valceni, sa nu fie intimidati de numele soferului care a omorat o femeie la Raureni in urma cu cateva zile si sa-si faca datoria, in conformitate cu prevederile legale!  Munteanu Andrei Codruț, fiul patronului Euro Market, a accidentat mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă 27/28 octombrie 2017, o femeie la Râureni, în zona Rovimet.

Ne mai intrebam, totusi, credem ca legitim: CAT DE INCONSTIENT SA FII, CA PARINTE, SA-I CUMPERI COPILULUI TAU LA 18 ANI, IMEDIAT DUPA CE A OBTINUT PERMISUL DE CONDUCERE, UN ASEMENEA BOLID DE LUX, CU UN MOTOR EXTRAORDINAR DE PUTERNIC?! 

Publicatia Vocea Valcii a scris la data respectiva:

Accident mortal în Râmnicu Vâlcea, la Râureni, în zona Rovimet. Un tânăr începător din Râmnicu Vâlcea, de 18 ani, fiind sub influența alcoolului, (0,67mg/l în aerul expirat după testarea cu etilotestul) a acroșat o femeie pe marginea drumului. Tânărul participase la o petrecere de majorat.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă 27/28 octombrie 2017, în jurul orelor 00.00. Femeia acroșată a fost violent aruncată în aer, a căzut pe capotă, ulterior intrând pe geamul din spate.
Femeia de 57 de ani care a traversat neregulamentar a fost transportată de urgență la spital, unde ulterior a decedat.

Foto: Vocea Valcii

 

Leave a Response