|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Poliţiştii au împărţit pliante în cadrul campaniei “Hoții sunt creativi-Fii preventiv!” 

plia12

Politistii din cadrul Biroului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii împreuna cu polițiștii de proximitate au desfășurat in zilele de 08-09.11.2017, activități de prevenire a furturilor din locuințe in campania „Hoții sunt creativi-Fii preventiv! S-a acționat în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Centrală, cartierele Ostroveni și Nord și zona Gării.

Polițiștii au distribuit pliante cu mesaje preventive care invita cetățeanul la cunoașterea modurilor de operare cel mai frecvente utilizate de hoți, precum și la vigilență si la adoptarea măsurilor fundamentale de siguranță a locuinței si a bunurilor personale.

Astfel, polițiștii i-au sfătuit pe cetățeni să nu permită accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, indiferent de calitatea pe care şi-o declină, iar în situații excepționale, să ceară să li se prezinte legitimația de serviciu.
De asemenea, oamenilor li s-au făcut recomandări cu privire la securitatea locuinței, ușile și încuietorile folosite, fiind îndemnați să nu păstreze sume mari de bani în casă.

Au fost lipite afișe in stațiile mijloacelor de transport in comun, la asociațiile de proprietari și în zona piețelor agroalimentare.

Campania Hoții sunt creativi-Fii preventiv! se desfășoară până în luna decembrie 2017 și vizează informarea posesorilor de locuințe la bloc in mediul urban, cu precadere în zonele unde astfel de fapte au fost sesizate in număr crescut.

Leave a Response