|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Deputatul PSD Ștefan Ovidiu Popa: “ România a înregistrat în trimestrul 3 creștere economică de 8,8% .“ 

Ovidiu Popa1

 

Creşterea economică record îi lasă fără argumente pe cei care se opun reformelor fiscale, reducerii evaziunii şi împiedicării externalizării profitului obținut în România.

Din fericire, România se poziționează pe locul 2 la nivel mondial, ca și creștere economică. Economia țării a facut un salt de 2,6 % din PIB față de trimestrul anterior.

În practică se consideră că ar fi o performanță excepțională dacă de la un trimestru la altul se obține o creștere de 1% din PIB. Prin urmare, creșterea de 2,6% este cu adevărat un rezultat remarcabil. Este evident că sub guvernarea PSD țara are cele mai mari creșteri economice cu efecte concrete benefice pentru oameni. Salariile, pensiile și puterea de cumpărare au crescut cu 14%. Extraordinara creștere economică a României este sustenabilă. O dovadă clară a acestui lucru este că, în comparație cu anul 2008 – anul de vârf dinaintea crizei, la aceeași forță de muncă activă, România are acum cu 71 de miliarde de euro mai mult PIB.

Guvernarea PSD+ALDE a demonstrat că poate crește substanțial veniturile românilor si să aibă în același timp cea mai mare creștere din Europa.

 

Leave a Response