|luni, mai 10, 2021
  • Follow Us!

Ce făcea primarul Horia Horascu cu banii pe care-i cerea de la Guvern 

1176160_10152070343878043_262486139_n

catuse
Primarul din Prundeni,Ion Horia Horăscu, de la PSD, a fost reţinut joi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, după ce a fost dus la audieri în urma unor percheziţii ale Direcţiei Generale Anticorupţie şi Parchetului Tribunalului Vâlcea, informează surse judiciare.

Potrivit surselor citate, primarul, care e cel mai longeviv edil al PSD din țară, cu 6 mandate, ar fi solicitat fonduri de la bugetul de stat pe care le utiliza în alt scop decât cel declarat. Pe surse am aflat ca primarul Horascu a cheltuit o parte din bani pentru vacante in strainatate cu familia…

 

Celelalte 6 persoane audiate joi sunt funcţionari din primărie – acestea nu au fost reţinute, arată sursele menţionate, scrie agerpres.ro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au efectuat joi percheziţii în două judeţe şi municipiul Bucureşti într-un dosar ce vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie.

„În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2017, pe baza autorizaţiilor emise de instanţă, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 33 percheziţii pe raza judeţelor Vâlcea, Dolj şi municipiul Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică”, arăta un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Leave a Response