|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Nu cedam in fata MAFIEI din justitie, politica, economie si presa! De ce urasc judecatorii bolsevici presa?! 

stire1-465x390

Am tacut, am strans din dinti, am inghitit mizeria, dar nu se mai poate! O judecatoare de la Judecatoria Ramnicu Valcea a hotarat in urma cu ceva timp, ca eu si colegul meu, Gheorghe Smeoreanu, trebuie sa platim impreuna 750 milioane lei vechi pentru doua cuvinte, doua metafore! Aceasta este decizia unei instante in secolul XXI, intr-un stat de drept in care, TEORETIC, libertatea de exprimare este garantata prin lege! Asa a decis aceasta doamna judecatoare, actionand la comanda unor papusari care doresc sa-i distruga economic pe doi dintre putinii ziaristi din Valcea, neinregimentati politic si neconectati la intersele oculte ale MAFIEI chimice care inca sugruma judetul. Dar cine este aceasta doamna?! O individa cu credite de miliarde de lei, cu sot in sistemul bancar, careia nu-i stie nimeni sursa financiara a ratelor de peste o suta de milioane de lei lunar! Normal, aceasta este sustinuta de exponentii MAFIEI ECONOMICE, pe care i-a ajutat de-a lungul timpului, trantind zeci de procese si nenorocind sute de oameni! Cand am indraznit sa-i atragem atentia ca a gresit, imediat sotul acesteia ne-a pedepsit blocandu-ne contul bancar, o operatiune ILEGALA, pe care am trecut-o cu vederea la timpul respectiv la rugamintea directorilor acestuia! Dar acum, GATA, dam cartile pe fata! Vom trimite CSM-ului sesizarea cu toate dovezile privitoare la manevrele mizerabile din cadrul dosarului respectiv! Si, bineinteles, ca vom sesiza organismele internationale ale Uniunii Europene, inclusiv Curtea Europeana a Drepturilor Omului! Iar despagubirile le va plati direct aceasta doamna judecatoare! O cloaca de neaveniti din justitie, presa si politica incearca sa ne puna pumnul in gura! Dar nu vor reusi! Suntem puternici, umar langa umar, si le vom taia elanul nemernicilor! Asteptati-va la ce va asteptati mai putin!

Tiberiu Pirnau

One Response to Nu cedam in fata MAFIEI din justitie, politica, economie si presa! De ce urasc judecatorii bolsevici presa?!

  1. Laurian C.

    Se pare ca jegurile din justitie nu au limite. Daca acea judecatoare de care pomeniti se bazeaza pe miticul mateeascu de la csm , cred ca isi face iluzii desarte. In aceasta bransa fiecare isi apara spatele.
    Consider ca nu trebuie sa cedati si sa va fie frica pentru ca , toate aceste nulitati vor plati in cel mai scurt timp.
    Putere si incredere , jegurile vor fi infrinte.

     

Leave a Response