|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Primăria Râmnicu Vâlcea va aloca aproape 300.000 de lei pentru 12.000 de copii 

cadouri_craciun_copii_21_64499900

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu, cadourile oferite constau în pachete cu dulciuri, destinate celor aproximativ 12.000 de copii preşcolari şi şcolari din ciclul primar din municipiu.

Acesta a precizat că fiecare pachet va conţine dulciuri în valoare totală de peste 20 de lei şi darurile vor fi înmânate copiilor, atât celor preșcolari cât și școlari din ciclul primar, la serbări sau alte festivităţi organizate în şcoli şi grădiniţe înainte de Crăciun.

Conform Agerpres, grupurile de copii care vor colinda la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea și copiii care primesc asistență din partea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului vor beneficia de aceste cadouri. De asemenea, dulciuri vor primi şi copiii care vor participa la festivităţile organizate în municipiu de Sf. Nicolae şi de Crăciun, în zilele de 5 decembrie şi de 23 decembrie.
Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea au aprobat luni şi alocarea sumei de 20.000 de lei pentru împodobirea brazilor de Crăciun ce vor fi amplasaţi pe domeniul public din oraş.

Leave a Response