|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Creditorii şi administratorii judiciari ai Oltchim Râmnicu Vâlcea se vor întâlni pe 11 decembrie pentru a discuta vânzarea finală 

gruia-stoica-liviu-chirica

 

 

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român

Adunarea Generală a Creditorilor Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT), organism care finalizează selecţia ofertanţilor pentru achiziţia combinatului chimic, se vor întâlni pe 11 decembrie pentru a discuta toate ofertele depuse de investitori pentru activele companiei şi pentru a supune spre aprobare vânzarea către Chimcomplex Borzeşti şi către Dynamic Selling Group, se arată într-un document publicat ieri la bursă. Cei din urmă au făcut public şi preţul pe care îl vor plăti pentru Oltchim: 600 mil. lei.

Printre investitorii interesaţi de achiziţia celor nouă active ale combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea se numără Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Român, o companie din Louisiana, respectiv Louisiana Chemical Equipment Company, dar şi o companie din New Jersey cu operaţiuni în Marea Britanie, Cehia şi India, se arată în convocatorul pentru creditori publicat ieri la bursă. (zf.ro)

Leave a Response