|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Urmăriţi internaţional de poliţiştii din Germania şi Polonia, prinşi în Vâlcea. Unul a furat o maşină, iar celălalt a vândut pe internet alte 19 autoturisme 

catuse_10_1c8cb5929a

Doi indivizi daţi în urmărire internaţională au fost prinşi în judeţul Vâlcea. În timp ce unul este acuzat de autorităţile din Germania că a furat un autoturism, altul este acuzat că a vândut fictiv alte 19 maşini, pe internet.

Un tânăr de 26 de ani, dat în urmărire internaţională de poliţiştii din Germania a fost prins în oraşul Bălceşti, din judeţul Vâlcea. El este cercetat pentru un furt calificat comis la finele lui august a anului trecut. Împreună cu alţi doi bărbaţi, a spart o reprezentanţă auto, din care au furat o maşină şi alte bunuri. Astăzi, tânărul a fost la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, unde s-a decis arestarea lui în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Argeş. Un alt bărbat în vârstă de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost încătuşat astăzi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, tot pe baza unui mandat european de arestare emis de această dată de autorităţile judiciare din Polonia. Vâlceanul era dat în urmărire pentru 24 de infracţiuni de înşelăciune comise în perioada ianuarie – martie 2014. În urmă cu trei ani, ajutat şi de alte persoane, a scos la vânzare pe internet o serie de bunuri fictive, în mod special maşini. Poliţiştii polonezi susţin că 19 persoane au fost păcălite în acest mod. Şi el a ajuns acum tot după gratii, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Argeş.

Citeste mai mult: adev.ro/p17qsc

Leave a Response