|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Percheziţii la persoane suspecte de furturi din autoturisme 

hot masina

La nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost înregistrate, în perioada august – decembrie 2017, numeroase furturi din autoturisme, buzunare şi genţi, motiv pentru care, în baza datelor şi informaţiilor obţinute şi, în colaborare cu procurorul de caz, au fost obţinute trei mandate de percheziţie domiciliară, ce vizează un număr de 4 persoane, toate din Râmnicu Vâlcea.

Astfel, în această dimineață, începând cu ora 06.00, polițiștii au pus în aplicare mandatele de aducere și au efectuat 3 percheziții domiciliare la 4 persoane din municipiului Rm. Vâlcea, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri ce fac obiectul unor cauze penale, reușindu-se probarea activității infracționale în mai multe dosare de furt din autoturisme, buzunare şi genţi comise în perioada menționată.

În primele 11 luni 2017, în Râmnicu Vâlcea, s-au înregistrat 197 furturi din auto, 104 dintre acestea fiind comise datorită neasigurării portierelor.
Sfatul polițiștilor vâlceni este acela de a evita această neglijență și de a asigura portierele autovehiculelor, chiar și când plecați pentru câteva zeci de secunde.

Leave a Response