|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Sedinta pentru evaluarea activitatii Instituției Prefectului si a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, pentru anul 2017 

27544707_441634712918452_459402444087550264_n

Vineri, 02.02.2018, în sala Consiliului Județean Vâlcea, a avut loc „Evaluarea activitatii Instituției Prefectului si a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, pentru anul 2017″.
La activitate au fost prezenți:Constantin Radulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Aurora Gherghina, subprefectul județului,Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Dan Pascaru, inspector șef ISU Vâlcea.
De asemenea, au participat șefii instituțiilor deconcentrate, componenții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, primari ai localitaților din județ, subofițeri și ofițeri din cadrul ISU.
Înainte de toate, aș dori să le mulțumesc colegilor mei din cadrul Instituției Prefectului, pentru rezultatele obținute în anul trecut.
Apoi, aș vrea să mulțumesc președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru foarte buna colaborare inter-instituțională, pe care am avut-o pe durata anului trecut
Le mulțumesc, de asemenea, și primariilor din județ, mai ales pentru cooperarea pe linia situațiilor de urgență.
Nu în ultimul rând ,aș vrea să adresez mulțumiri către mass-media vâlcenă, pentru obiectivitatea cu care au fost prezentate, atât bunele cât și lucrurile mai puțin bune, din activitatea Instituției Prefectului.
Anul ce a trecut a fost unul destul de greu și poate că unele aspecte ar fi putut fi realizate mult mai bine, dar activitatea oricărei instituții e perfectibilă , iar în acest an îmi doresc și voi face tot ce ține de mine, pentru ca rezultatele să fie mai bune ca în anul precedent.

Florian Marin, prefectul judetului Valcea

Leave a Response