|sâmbătă, martie 25, 2023
  • Follow Us!

Perchezitii la Costesti! Se ancheteaza furturi de componente auto, motorină, furturi din locuințe și anexe gospodărești 

furt_masina

Marti, 27 februarie, polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor fapte de furt calificat, dispunându-se reținerea pentru 24 de ore a 3 bărbați din comuna Costești, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani.

În fapt, în perioada octombrie 2017-februarie a.c., pe raza orașului Horezu, dar și a comunelor Costești și Tomșani s-au sesizat mai multe fapte de furt, respectiv: furturi de componente auto, motorină, furturi din locuințe și anexe gospodărești, prejudiciul estimat ridicându-se la 29.500 de lei.

Urmare a cercetărilor si investigatiilor efectuate în cadrul dosarelor penale,  s-a dispus efectuarea a 2 percheziţii domiciliare în comuna Costesti, polițiștii găsind la locuințele persoanelor bănuite mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din furturi.

În urma acțiunii, s-a dispus, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, reținerea pentru 24 de ore a 3 dintre cele 4 persoane bănuite,  urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de arestare preventivă

Leave a Response