|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

PSD VÂLCEA, SUSȚINERE TOTALĂ PENTRU LIVIU DRAGNEA, GUVERN ȘI ÎNDEPLINIREA PROGRAMULUI DE GUVERNARE! 

28576535_1598618683509182_8695419951191050313_n

 

După ce la sfârșitul anului 2017, pesediștii vâlceni s-au întâlnit într-un Comitet Executiv Județean Lărgit, vineri, 2 martie a.c., la Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat Conferința Extraordinară Județeană a PSD Vâlcea, constituită conform statutului, din membrii Comitetului Executiv al organizației județene, parlamentarii, primarii, viceprimarii şi consilierii judeţeni ai PSD, precum și membrii Comisiei Judeţene de Etică, Integritate și Arbitraj și Comisiei Judeţene de Control Financiar Intern.

Conferința Județeană Extraordinară a avut loc înaintea Congresului Extraordinar al PSD, ce se va desfășura sâmbătă, 10 martie a.c., la Sala Palatului din București, pesediștii vâlceni fiind informați despre activitatea consilierilor județeni și municipali, a parlamentarilor și structurilor politice interne, precum și o informare a Președintelui PSD Vâlcea intitulată ”PSD Vâlcea în plan administrativ și politic 2017-2018”.

În cadrul Conferinței Extraordinare a fost validat și Biroul Permanent Județean, conform Statului PSD cu modificările și completările ulterioare și, de asemenea, a fost adoptată REZOLUȚIA prin care PSD Vâlcea susține toate demersurile Președintelui Liviu Dragnea, precum și implementarea măsurilor din programul de guvernare.

”Vreau să le mulțumesc colegilor mei care au votat unanim REZOLUȚIA propusă de mine. Ne susținem Președintele, pe domnul Liviu Dragnea, necondiționat și cu fermitate, și cred că în această perioadă trebuie să dăm dovadă de unitate și prin toate demersurile noastre să sprijinim ducerea la îndeplinire a angajamentelor din programul de guvernare. A fost, pe lângă Conferință Extraordinară, și un prilej de a ne întâlni la început de an și pentru că suntem în luna martie, le-am transmis colegelor noastre, dar și tuturor doamnelor și domnișoarelor din județul Vâlcea, cele mai calde urări de sănătate și spor în toate și o primăvară sub semnul bucuriei.” – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

Biroul de presă.
Râmnicu Vâlcea
03.02.2018

Leave a Response