|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Shopping City Râmnicu Vâlcea: Show de păcăleli și alte activități pentru copii 

Show-de-pcleli-i-alte-activiti-pentru-copii-n-Shopping-City-Rmnicu-Vlcea

Evenimentul „Aventuri în Țara Păcălelilor” va avea loc pe 1 aprilie

Sesiuni de bancuri, concurs de dans, ateliere și jocuri creative, inclusiv un Bubble Show interactiv, printre activitățile evenimentului

Râmnicu Vâlcea, 28 martie 2018 – De 1 aprilie, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine destinația preferată a copiilor.

În cadrul evenimentului „Aventuri în Țara Păcălelilor”, veverița Zuby și Pinocchio îi vor aștepta pe cei mici în centrul comercial cu o serie de activități interactive, printre care sesiuni de bancuri, dansuri și păcăleli, ateliere de creație, un spectacol cu baloane uriașe de săpun și alte surprize.

Startul la joacă și distracție se va da la orele 11:30, cu un show de „TOPăcăleli”, în cadrul căruia copiii vor afla, de la personajele Zuby și Pinocchio, care sunt cele mai amuzante bancuri și păcăleli. De asemenea, cei mici vor fi încurajați să vorbească în public și să împărtășească glumele cunoscute de ei, pe scena amplasată în centrul comercial cu ocazia evenimentului.

Printre activitățile organizate în Shopping City Râmnicu Vâlcea de Ziua Păcălelilor se numără și un concurs de dans alături de Zuby, dar și jocuri și activități interactive, unde cei mici se vor distra alături de personajele de basm preferate. De asemenea, la atelierele de creație din cadrul evenimentului „Aventuri în Țara Păcălelilor”, copiii vor avea ocazia să își antreneze creativitatea, învățând cum să construiască o păpușă din linguri de lemn.

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_Show-de-pcleli-i-alte-activiti-pentru-copii-n-Shopping-City-Rmnicu-Vlcea-1.jpgEvenimentul destinat celor mici se va termina cu un Bubble Show interactiv, unde cele mai inedite figurine se vor realiza cu tehnică și precizie, cu baloane uriașe de săpun, chiar în fața publicului din centrul comercial.

Evenimentul „Aventuri în Țara Păcălelilor” se va desfășura în Shopping City Râmnicu Vâlcea pe 1 aprilie 2018, începând cu orele 11:30.

Show-ul de „TOPăcăleli” se va desfășura până la orele 13:30, iar în intervalul 15:30 – 17:00 vor avea loc atelierele de creație, organizate cu ocazia Zilei Păcălelilor.

Spectacolul interactiv cu baloane uriașe de săpun se va desfășura timp de o oră, în intervalul 17:00 – 18:00.

Mai multe detalii despre evenimentele care vor avea loc în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro, dar și pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Alexandra Manea-PR Specialist at SmartPoint

Leave a Response