|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Accident grav, cu opt victime la Milcoiu. Un copil de doi ani a murit 

646x404

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi, 3 aprilie, pe DN 7, pe Dealul Negru în judeţul Vâlcea. Opt persoane, din care doi copii, s-au ales cu răni grave. Pentru unul dintre copii, aflat în stop cardio-respirator a fost solicitat elicopterul SMURD

Update, ora 19:00, La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea au fost transportate trei femei, cu diverse traumatisme, tatăl micuţei decedate este în curs de evaluare, iar alţi doi bărbaţi au refuzat transportul.  În fiecare maşină erau câte patru pasageri. Update, ora 18.30, Elicopterul SMURD a ajuns pe stadionul din Râmnicu Vâlcea, unde paramedicii îl evaluează pe copilul de 7 ani, pentru a-l prelua.    UPDATE ORA 18.15 Pe DN 7, Dealul Negru, în localitatea Milcoiu, două autoturisme s-au ciocnit. Pe lângă cele cinci victime, iniţiale, din care doi copii, unul de 2 ani, celălalt de 7 ani, au mai existat încă trei.

Cel mai mic dintre copii a murit, după ce a intrat în stop cardio-respirator, şi a fost resuscitat minute bune, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Vâlcea. Pentru el a fost chemat un elicopter SMURD.    Celelalte victime sunt conştiente, cu diverse leziuni. Trei dintre ele sunt în stare gravă. Alte două au refuzat transportul la spital.     La faţa locului s-a deplasat o maşină de prim ajutor şi o alta de descarcerare şi patru ambulanţe, inclusiv o autospecială de stingere.   Accidentul s-a produs la km 164, unde una dintre maşini,  care venea spre Râmnicu Vâlcea, a intrat în depăşire neregulamentară. Aici s-a ciocnit cu o alta care circula din sens opus.

VIDEO: http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2018/04/WhatsApp-Video-2018-04-03-at-18.32.08.mp4?_=1

Citeste mai mult: adev.ro/p6m70j

Leave a Response