|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

„Maria Dragomiroiu a murit” – Știrea falsă care a speriat România 

maria

O informație care a circulat zilele trecute în mediul online a șocat mii de români. Un titlu anunța sec faptul că: „Maria Dragomiroiu a murit”. Informația s-a dovedit a fi una falsă.

Știrea s-a viralizat rapid la momentul respectiv și a ajuns incluziv la urechile cunoscutei artiste de muzică populară. Maria Dragomiroiu a fost uimită să afle din mediul online că a murit, mai ales că cei apropiați puteau avea un șoc la auzul acestei vești.

Citește și: Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante: “Mă simt vinovată…”

Știrea respectivă a fost distribuită mai ales în grupurile iubitorilor de folclor. Autorul materialului dădea inclusiv detalii despre așa-zisul deces. O operație de câteva ore în urma căreia artista nu a supraviețuit era motivul pentru care Maria Dragomiroiu a pierdut lupta cu viața, potrivit știrii false.

Citește și: Detaliul inedit observat de Maria Dragomiroiu după moartea Ionelei Prodan: “Vremea aceasta…

Informația s-a dovedit a fi un fals grosolan, despre care cântăreața crede că a fost făcut cu intenție de cineva răuvoitor. Aceasta vrea să ia măsuri aspre.

Și Irina Loghin, victimă a unei știri false conform căreia a murit

„Este cineva care se ocupă cu așa ceva. La fel a făcut și cu doamna Irina Loghin. Când eram în turneu cu dânsa, a apărut știrea că a murit. Cum să faci așa ceva? Să spui că a fost o operație de 6 ore? Mie mi-a arătat Nicu Paleru, pe telefon. Când am deschis știrea, vă dați seama ce am simțit”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru stirilekanald.ro.

Cântăreața și soțul ei, Bebe Mihu, spun că vor încerca să ia măsuri pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple.

„Vom discuta cu cineva care să ne îndrume către autoritățile care se ocupă de așa ceva. Vom lua măsuri”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Astfel de știri apar extrem de frecvent în mediul online. Și despre Ion Iliescu s-a scris despre mai multe ori că ar fi murit. De asemenea, și artiștii din străinătate sunt victime ale unor astfel de știri false.

Sursa: https://huff.ro/monden/maria-dragomiroiu-a-murit-stirea-falsa-care-a-speriat-romania-152394/

Leave a Response