|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti: „Ce inseamna sa-ti respecti colegii, mi-am facut tablouri cu ei pictate in ulei” 

26047429-1356615064468225-1517997826368008880-n

Acasa la el, Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti, putand fi admirate portretele lui Costi Ionita, Vali Vijelie si Adrian Minune. „Ce inseamna sa-ti respecti colegii, mi-am facut tablouri cu ei pictate in ulei”, a explicat Adi de la Valcea. (vezi ce se intampla in procesul dintre Adi de la Valcea si urmasii lui Corneliu Vadim Tudor)

Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti. Costi Ionita nu a vrut sa vorbeasca cu pictorul

„Un pictor a venit la mine si mi-a spus ca are un tablou cu Costi Ionita si Costi nu a vrut sa vorbeasca cu el. I-am zis sa mi picteze unul cu Vali Vijelie, ca este prietenul meu cel mai bun, si unul cu Adrian Minune, pentru care am un respect mare, pentru tot ce inseamna el”, a mai spus Adi de la Valcea.

 „Dupa cum vedeti, ne-a batut vantul pe toti”

In sufrageria sa, Adi de la Valcea si-a pus tablouri cu manelisti pe pereti, inclusiv un portret de-al sau.„Si i l-am platit si pe al lui Costi. Dupa cum vedeti, ne-a batut vantul pe toti”, a marturisit Adi de la Valcea, care s-a aratat putin nemultumit de faptul ca frezele manelistilor nu au fost redate perfect de artistul plastic.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/adi-de-la-valcea-si-a-pus-tablouri-cu-manelisti-pe-pereti-ce-inseamna-sa-ti-respecti-colegii-mi-am-facut-tablouri-cu-ei-pictate-in-ulei-18078517

Leave a Response