|joi, aprilie 18, 2024
  • Follow Us!

INUNDAŢII în Vâlcea : Oameni salvaţi dintr-o maşină surprinsă de ape 

ph

Două persoane au fost surprinse de inundaţii, într-o maşină, în Râmnicu Vâlcea, joi seara, în zona maternităţii din oraş, fiind salvate de pompieri, care au intervenit în mai multe zone pentru evacarea apei. În Prahova, un bărbat luat de viitură a fost salvat de pompieri potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că persoanele nu puteau ieşi din autoturism din pricina apei crescute.

„Se intervine la inundaţie pe strada Remus Bellu, la maternitate, unde este un autoturism cu două persoane surprinse în interior, care nu pote ieşi din cauza apei. Maşina a fost tractată iar persoanele scoase de echipaj”, a afirmat Popescu.

Acesta a adăugat că pompierii intervin pentru evacuarea apei la subsoluri pe strada Ştirbei Vodă şi Cătăneştilor, din Râmnicu Vâlcea, dar şi la un beci din oraşul Călimăneşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier era închis în Râmnicu Vâlcea, din cauza apei strânse pe carosabil, pe strada Remus Bellu, în zona maternităţii şi pe strada Dacia, unde un pasaj a fost inundat.

Leave a Response