|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 21.06.2018 

soparla-cu-volanas
  • Tot scandalul iscat în jurul demisiei (!?!) preşedintelui organizaţiei ALDE Vâlcea demonstrează din plin faptul că acesta nu este om de echipă şi nu reuşeşte să fie un adevărat lider de partid politic. Deşi are puţini membri de partid „de calibru”, acesta a încercat mereu să scape de ei, speriat fiind că aceştia complotează să îi ia locul de preşedinte al ALDE Vâlcea. La fel s-a întâmplat cu Eduard Vârlan şi Liviu Boban (foşti consilieri locali), la fel se întâmplă acum cu Adrian Buşu (vicepreşedintele Consiliului Judeţean) şi Remus Grigorescu (consilier local şi director al Bibliotecii Judeţene). Ar fi rational că preşedintele Călin Popescu Tăriceanu să ia de urgenţă măsuri drastice…

 

  • Directorul Ciech Soda România (fosta USG), polonezul Witold Urbanowski, iarăşi s-a „dat în stambă” anunţând cu surle şi trâmbiţe prin toată presa locală că a donat la Casa Pinocchio din Băbeni diverse bunuri pentru copii orfani. Numai că „bunurile” donate au o calitate îndoielnică. Decât să arunce mii de euro pe comunicatele de presă plătite prin mass-media locală, mai bine directorul Urbanowski cumpăra mai multe lucruri absolut necesare pentru copiii orfani şi făcea astfel o faptă bună… într-o discreţie de bun simţ şi ferit de lumina reflectoarelor!

 

  • O decizie bună va lua Consiliul Judeţean Vâlcea în şedinţa ordinară de joi, 21 iunie 2018, atunci când va scăpa definitiv de reprezentantul sau la Centrul de Expoziţii Seaca din Călimăneşti şi va numi o persoană profesionistă, care să fie capabilă să pună pe picioare societatea ce administrează „butoaiele”. Fostul consilier judeţen PNL şi PDL a fost reprezentant mai bine de patru ani, dar persoana în cauză are o parte din vină pentru situaţia economico-financiară extrem de precară în care se află Centrul Seaca, fiind mai mult preocupată de şefia institutiei publice unde este directoare şi de afacerile personale destul de prospere.

Leave a Response