|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Autobuzele Otokar pe CNG lansate la Conferinta Internationala IAA 

Autobuz-Otokar

 

 

Otokar, cel mai important brand de autobuze din Turcia, expune autobuze modelul  Kent C la salonul dedicat vehiculelor comerciale IAA a căror versiune cu gaz natural comprimat (CNG) va funcționa în primul rând în Spania. Otokar contribuie la transportul public modern în 50 de țări, inclusiv Turcia.

             Compania Otokar a înregistrat recent prima comandă europeană de Kent C CNG  de 9 unități pentru orașul Jerez de la Frontera (Cadiz).

„Spania este una dintre principalele piețe de autobuze din Europa. Primele exporturi ale autobuzelor Kent C CNG vor fi pentru Spania; vehiculele se vor afla in functiune incepand cu anul următor „, a declarat Serdar Görgüç.

Autobuzul de 12 metri lungime este un vehicul ideal de transport public pentru orașele moderne, cu podea complet joasă, confort de neegalat pentru pasageri, cu un interior spațios, costuri de operare scăzute și durabilitate.

 

Sursa: https://translate.google.com/translate?hl=ro&sl=en&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fwww.ngvglobal.com%2Fblog%2Fotokar-cng-buses-show-at-iaa-headed-for-spain-0918

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Leave a Response