|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

VIDEO – CET Govora: Nu vor fi probleme cu APA CALDA si CALDURA in Ramnicu Valcea 

hqdefault

 

În debutul şedinţei Consiliului Judeţean Vâlcea ce a avut loc miercuri, 31 octombrie, administratorul special al CET GOVORA SA a prezentat consilierilor un raport detaliat şi actualizat al societăţii – noteaza evenimentvalcean.ro


Avocatul Dinu Constantinescu a risipit temerile generate de declaraţiile unor politicieni reluate de o parte a mediei locale.
Acesta a declarat printre altele că CET Govora are în prezent un stoc de 209.000 tone cărbune, o exploatare bună a carierelor pe care le deţine, a rezolvat multe din cerinţele legate de Mediu, inclusiv problema cenuşii rezultate în urma proceselor tehnologice. Societatea este pregătită să livreze agent termic consumatorilor pe toată perioada de iarnă, deşi în sezonul de vară de 90 de zile au fost ploi şi alunecări de teren în 78 dintre acestea, ceea ce a îngreunat exploatarea şi transportul cărbunelui de la minele din judeţ.
O altă veste bună dată de avocatul Constantinescu este aceea că CET a reuşit să recupereze sume importante de la marii datornici ai CET-ului, unele din aceste sume fiind datorii vechi pe care nimeni nu le mai credea recuperabile – mai mentioneaza aceeasi sursa.

 

 

One Response to VIDEO – CET Govora: Nu vor fi probleme cu APA CALDA si CALDURA in Ramnicu Valcea

  1. Laurian C.

    Acest individ , uns administrator special la cet govora , se pare ca le stie pe toate dar nu stie nimic.
    Cum sa lasi tu o meserie banoiasa si sa accepti o functie care te umple de ridicol si KKT. Faci acest lucru numai daca nu esti bun in domeniul tau care este tot de mincat , ceva.
    Vai de noi cu asemenea pacalici.

     

Leave a Response